Terug

Nieuw - Kindermeubelen van AT4

Nieuw - Kindermeubelen van AT4

Sinds kort verkopen wij nu naast autostoelen ook kindermeubelen van AT4.

Kindermeubelen bij Autostoeltje.nl. Het is wat vreemd maar vorig jaar heeft de fabrikant van onze autostoelen een flink aandeel genomen in het in hetzelfde gebied gevestigde AT4.

Het assortiment van AT4 biedt een volledig assortiment houten kindermeubilair zoals wiegjes, kinderstoelen, boxen, veiligheidsbarrières, commodes en meer.

AT4 heeft meer dan 30 jaar ervaring en knowhow met het creëren en vervaardigen van artikelen die eenvoud en robuustheid combineren met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door een slimme samenwerking met onze autostoelen fabrikant kunnen wij de AT4 collecties tegen gunstige voorwaarden aanbieden. Korte levertijden, rechtstreeks geleverd door degene die het maakt.

Standaarden

Alle producten voldoen aan de geldende EN- of NF-normen en hebben een conformiteitscertificaat.

Er wordt nauw samengewerkt met de grootste Franse certificeringslaboratoria die gespecialiseerd zijn in (kinder)meubels en houden rekening met de normen in elke ontwikkelingsfase.

Ontwerp

Het AT4 ontwerpbureau, bestaat uit ervaren technici en ontwerpers, bedenkt innovatieve en moderne producten die tegen de beste prijs op de markt kunnen worden gebracht.

Altijd op zoek naar innovatieve ideeën, praktische tips en esthetische lijnen, de ontwerpers werken elke dag om originele, nuttige en vaak vernieuwende meubels aan te bieden! AT4 ontwerpt en ontwikkelt elk jaar tussen de 4 en 8 nieuwe producten.

Duurzaam

Bij AT4 Kindermeubelen staat de duurzame economie centraal in de aanpak:
– Hout voor 100% uit duurzaam beheerde bossen.
– Verven en afwerkingen uitsluitend op waterbasis.
– Frans design en Europese fabricage.

De eerste artikelen zijn inmiddels te koop via onze webshop. Meer aanbod zal spoedig volgen! Bekijk alvast het huidige assortiment van AT4.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »