Terug

Peuter autostoeltjes groep 1

Een autostoel groep 1 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 9 tot 18 KG (van 1 tot ongeveer 4 jaar). Wij bieden een breed assortiment in diverse prijsklassen, van basic tot zeer luxe autostoelen.

Peuter autostoeltjes groep 1

Een autostoel groep 1 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 9 tot 18 KG (van 1 tot ongeveer 4 jaar). Wij bieden een breed assortiment in diverse prijsklassen, van basic tot zeer luxe autostoelen.

Bent u op zoek naar een autostoeltje voor uw kind? Wat uw wensen ook mogen zijn, wij kunnen hier in voorzien door een breed assortiment peuter autostoeltjes groep 1 te bieden. Autostoeltjes groep 1 zijn geschikt voor peuters vanaf 1 jaar tot ongeveer 4 jaar (9-18 kg). Omdat wij de autostoeltjes zelf produceren in onze eigen fabriek zijn wij als geen ander in staat een product te bieden dat aansluit op onze kernwaarden. Wij vinden het van groot belang dat uw kind met plezier, comfort en bovenal veiligheid mee vervoerd kan worden in de auto. Graag vertellen wij u hoe onze peuter autostoeltjes groep 1 kunnen voorzien in uw behoeften als ouder!

Compleet assortiment dat uw zorgen ouderlijke zorgen wegneemt

Als ouder wilt u samen met uw kind de eerste stapjes zetten in het verkennen van de buitenwereld. Graag wilt Autostoeltje.nl hier een steentje aan bijdragen. Als aanbieder van peuter autostoeltjes groep 1 maken wij het mogelijk uw kind op een veilige en plezierige manier mee te vervoeren in de auto. Wij bieden een compleet assortiment dat op het gebied van ergonomie en veiligheid uitblinkt. Zo zijn de zitjes veelal voorzien van een uitneembare zitverkleiner dat extra steun biedt aan hoofd en rug, zijn de comfortabele draagbeugels met een knop te verstellen en hebben ze een slaapstand. Bovendien zijn onze peuter autostoeltjes ECE R44/04 getest en voldoen deze aan de Europese veiligheidseisen. De autostoeltjes kunnen of met de 3-puntsgordel bevestigd worden of via de ISOFIX bevestiging. Tenslotte dient het autostoeltje met de rijrichting mee in de auto worden geplaatst.

Exclusief importeur van Nania, Disney en Migo

Autostoeltje.nl is eigen fabrikant en dus ook exclusief importeur van Nania, Disney en Migo. Daarom kennen wij onze producten door en door en zijn wij u in staat te voorzien van informatie. Bovendien kunnen wij u verzekeren van een product dat op het gebied van ergonomie en veiligheid. Graag helpen wij u met het vinden van een geschikt peuter autostoeltje.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wij hopen u door een breed assortiment aan autostoeltjes van verschillende merken een geschikt autostoeltje aan te kunnen bieden. Daarom geven wij u graag advies, om zo een goede keuze te kunnen maken. Schroom niet contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier, via WhatsApp of via onze online chat. Graag staan wij voor u klaar! 

Lees meerSluiten

Filters

    Geen producten gevonden...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »