Terug

Peuter autostoeltjes groep 0 en 1

Peuter autostoeltjes groep 0 en 1 | Ontdek het aanbod van Autostoeltje.nl!

Peuter autostoeltjes groep 0 en 1

Peuter autostoeltjes groep 0 en 1 | Ontdek het aanbod van Autostoeltje.nl!

Als peuter zijnde begint uw kind steeds meer te interesse krijgen in de buitenwereld en wat er om zich heen gebeurt. Wanneer u uw kind echter meeneemt in de auto, dient deze wel veilig vervoerd te kunnen worden. Autostoeltje.nl biedt een breed assortiment autostoeltjes die hoog scoren op het gebied van veiligheid, plezier en gemak. Zo bieden wij onder meer autostoeltjes van de merken Nanio, Disney en Migo die ieder weer over andere kwaliteiten beschikken. Daarnaast bieden wij producten die of te bevestigen zijn door middel van het ISOFIX systeem, of met een 3-punts gordel. Zo bent u er zeker van uw kind altijd veilig mee te kunnen nemen in de auto. Lees verder en ontdek ons verrassende aanbod peuter autostoeltjes groep 0 en 1!

Breed assortiment peuter autostoeltjes groep 0 en 1

Tot ons assortiment peuter autostoeltjes groep 0 en 1 behoren merken als Nania, Disney, Migo en Ferrari. Door middel van een divers productaanbod kunnen wij voorzien in de behoeften van iedere klant. Zo bieden wij budgetvriendelijke autostoeltjes (Nania), autostoeltjes opgefleurd met vrolijke printen (Disney) en producten van hoogwaardige kwaliteit als het gaat om technologie en stoffen (Migo). Een eigenschap die ieder merk in overeenkomst heeft is veiligheid, dat te allen tijde voorop staat! Afhankelijk van uw keuze dient u het autostoeltje voor of tegen de rijrichting in te plaatsen. Autostoel groep 0 wordt veelal tot 13 kg tegen de rijrichting van de auto geplaatst, in tegenstelling tot de autostoel groep 1 die vanaf 9 tot 18 kg met de rijrichting mee worden geplaatst. Graag helpen wij u bij het maken van een keuze!

Exclusief importeur van Nania, Disney en Migo autostoeltjes

Omdat Autostoeltje.nl exclusief importeur is van Nania, Disney en Migo kunnen wij enkele gunstige voordelen bieden ten opzichte van andere aanbieders. De producten komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen fabriek, waardoor wij onze producten door en door kennen. Wij kunnen u daardoor uitstekend op weg helpen en adviseren in het vinden van een geschikt peuter autostoeltje. Doordat wij eigen fabrikant zijn van onze producten hebben wij toezicht op ons productieproces en als enige een vinger in de pap. Als geen ander kunnen wij u daarom verzekeren van een productaanbod dat voldoet aan de Europese veiligheidseisen en goedkeuringseisen zoals ECE R44/04 en UN R129 (I-Size).

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in peuter autostoeltjes groep 0 en 1? U kunt een peuter autostoeltje hieronder bestellen! Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft m.b.t. onze producten. Dit doet u simpelweg door middel van het contactformulier. Ook kunt u contact opnemen via Whatsapp of onze online chat. Wij staan graag voor u klaar!

Lees meerSluiten

Filters

    Geen producten gevonden...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »