Terug

Autostoelen voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar

Peuter autostoelen zijn in het algemeen geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot ongeveer 4 jaar. In deze categorie bieden we diverse modellen autostoelen, geschikt voor verschillende gewichtscategoriën. Zo vindt je altijd het juiste autostoeltje dat he

Autostoelen voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar

Peuter autostoelen zijn autostoeltje geschikt voor kinderen tot ongeveer 4 jaar. Deze autostoelen vallen in de leeftijdscategorie Groep 1 (en soms ook groep 0) en zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg en soms zelfs tot 25 KG.

Veel van onze peuter autostoelen zijn ook geschikt (en goedgekeurd) voor de autostoel Groep 0. Je kindje kan dus al vanaf ongeveer 4 maanden in een van deze zitjes zitten. Let bij het uitzoeken altijd goed op of een autostoeltje valt in Groep 0/1 (0-18 kg) of Groep 1 (9-18 kg).

Tevens zijn er veel keuze mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een autostoeltje dat bevestigd wordt met de 3-punts autogordel of via de ISOfix aansluiting.

Daarnaast bieden veel van onze autostoeltjes de mogelijkheid om het kindje eerst tegen de rijrichting in te vervoeren, en als ze wat groter zijn, met de rijrichting mee.

De Peuter autostoelen zijn leverbaar in diverse Merken zoals Nania, Migo, Ferrari en Disney.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 135 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »