Terug

Autostoel baby

Autostoel baby

U gaat op pad met de auto en wilt u uw baby meenemen. Dan is een autostoel voor een baby van hoge kwaliteit van groot belang. Autostoeltje biedt onder andere autostoeltjes van de merken Nania, Ferrari, Fisher-Price, Disney en K3. Het belangrijkste van een autostoeltje voor uw baby is dat deze op ergonomisch vlak in orde is. Wij bieden een autostoel voor uw baby die geschikt is wanneer u langere afstanden moet afleggen of wanneer u een autostoeltje nodig heeft dat tot latere leeftijd in gebruik genomen kan worden. Graag vertelt Autostoeltje.nl u hoe belangrijk een autostoeltje van hoge kwaliteit is en hoe ons assortiment daarin kan voorzien. Want hoe belangrijk is het dat u uw baby van jongs af aan mee kan nemen om de wereld te ontdekken?

Waarvoor is een baby autostoel geschikt?

Dat onze autostoeltjes geschikt zijn voor uw baby is vanzelfsprekend. Al onze autostoeltjes voldoen namelijk aan de actuele Europese veiligheidseisen en keurmerken. De autostoel baby valt onder de Groep 0+ (0-13 kg) en Groep 0/1 (0-18 kg). Tegenwoordig zijn er autostoeltjes die voldoen aan de wens van iedere ouder. Zo bieden wij autostoeltjes die prima geschikt zijn om uw baby langer in te vervoeren (i-Size autostoelen), maar ook autostoeltjes die eenvoudig op een kinderwagen zijn vast te klikken. Daarnaast bieden wij ook nog eens combinatie autostoelen, waarvan de levensduur vele malen langer is. Deze autostoelen kunt u namelijk vanaf de geboorte van uw baby tot aan een gewicht van 25 kg of leeftijd van ongeveer 4 jaar gebruiken!

U dient de autostoel in tegengestelde richting te plaatsen. Nadat uw kind de 13 kg heeft gepasseerd kan de autostoel omgedraaid worden om de baby vervolgens in voorwaartse richting te vervoeren. De autostoeltjes verschillen in stofgebruik, extra kussens, bevestiging via de 3-punts autogordel of middels ISO fix aansluiting. Vind hier ons aanbod autostoeltjes!

Veiligheid staat voorop!

De autostoeltjes van Autostoeltje.nl zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 of de ECE R129 goedkeuringseisen. Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel en daarom hebben wij zowel ons aanbod als service hierop aangepast. Bovendien zijn wij exclusief verkooppunt van de merken Nania, Disney en Migo voor de Benelux. Wij kennen ons aanbod dus door en door en kunnen u daarom uitgebreide en snelle service bieden. U heeft standaard recht op een jaar fabrieksgarantie en daarom doen wij hier niet moeilijk over. Lees de blog over onze fabrikant TeamTex Group en kom er meer over te weten.

Klantenservice zoals het hoort

U kunt rekenen op klantenservice van medewerkers die altijd graag voor u klaarstaan. Producten kunt u gratis retourneren. Bovendien kunt u ons door middel van WhatsApp of online via onze chat bereiken. Heeft u vragen m.b.t. de babystoeltjes die deel uitmaken van ons aanbod? Graag vragen wij u dan om contact met ons op te nemen. Het contactformulier is onderaan de pagina te vinden. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »