Gratis verzending vanaf 25,00
Tot 13:00 dezelfde dag verzonden
Afrekenen in veilige omgeving
Klantenservice via Whatsapp of Chat

Retourneren

Belangrijk om te weten

Op 1 februari 2001 is de wet "Bescherming van de consument bij op afstand afgesloten overeenkomsten" in werking getreden. De wet valt onder het ministerie van Justitie. Deze wet biedt u als consument een betere bescherming bij het kopen van goederen en diensten via internet, telefoon, post en andere communicatietechnieken, doordat belangrijke bepalingen in de wet zijn vastgelegd.

Autostoeltje.nl vindt dit voor jou als consument zeer belangrijk.
Onze voorwaarden en regels zijn dan ook opgesteld volgens de richtlijnen van de genoemde wet. Hierdoor hopen wij je als consument nog meer vertrouwen te geven bij "kopen op afstand" en je welkom te heten als klant.

Niet goed, geld terug
De klant is gerechtigd, binnen 30 dagen na levering, de goederen aan Autostoeltje.nl te retourneren, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending dient vooraf aan ons te worden aangemeld, via het contactformulier of per mail via info@autostoeltje.nl. Wij sturen u dan een retourformulier en de informatie hoe u het pakket retour kunt sturen.

Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Wij behouden het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 25,00
Tot 13:00 dezelfde dag verzonden
Afrekenen in veilige omgeving
Klantenservice via Whatsapp of Chat