Terug

Meegroei autostoel

Meegroei autostoel

Een autostoel voor uw kind is een belangrijke investering en er zijn een hoop eisen waar de autostoel aan moet voldoen. Zo is het van belang dat de autostoel veilig, comfortabel en, als het kan, ook nog eens duurzaam is. Op al deze vlakken scoort het productassortiment van Autostoeltje.nl zeer hoog. De meegroei autostoel maakt deel uit van ons assortiment en is bij uitstek geschikt wanneer u naar een autostoel zoekt die duurzaam is en voor meerdere jaren kunt gebruiken. Deze meegroei autostoel groeit mee naarmate uw kind groeit en daarom is dit een ideale keuze. Graag vertellen wij u meer over de meegroei autostoel!

Meegroei autostoel assortiment

Autostoeltje.nl biedt een ruim assortiment meegroei autostoelen. De autostoelen zijn getest en zijn gekeurd als geschikt voor leeftijdscategorieën groep 1, 2 en 3. Dit betekent dat je de meegroei autostoelen kunt aanschaffen wanneer je kind de 1-jarige leeftijd heeft bereikt. Deze autostoel kan gebruikt worden tot 12-jarige leeftijd. De kinderautostoelen die wij bieden zijn van merken als Nania, Migo, Ferrari en Disney. Belangrijk om te weten is dat een meegroei autostoel vaak geen slaap- of kantelstand heeft, wat niet ideaal is bij langere autoritten voor de kleinste kindjes. Echter kan de meegroei autostoel wel gebruik maken van de 3-punts gordel van de auto zelf.

De autostoel is veelal een zitverhoger die met of zonder rugleuning geleverd kan worden. In enkele gevallen kan de rugleuning, indien gewenst, op een later moment verwijderd worden. Wij raden u altijd aan een autostoel met rugleuning aan te schaffen. Ondanks dat een zitverhoger zonder rugleuning goedgekeurd is voor Groep 2 en 3 (15 tot 36 kg) is het een stuk veiliger om dit pas te doen als uw kind een gewicht van 22 kg heeft bereikt (Groep 3).

Bekijk ons assortiment:

Waarom de meegroei autostoel een uiterst geschikte keuze is

Niet alleen is de meegroei autostoel een kostenbesparende en duurzame keuze, maar is deze ook op het gebied van veiligheid uiterst geschikt. Al onze autostoelen voldoen namelijk aan de Europese veiligheidseisen. Daarnaast zijn wij exclusief importeur van de merken Disney, Nania en Migo. Hierdoor zijn wij in staat om uitgebreide service te verlenen en heeft u recht op 1 jaar fabrieksgarantie. Ook kennen wij onze producten door en door als exclusief verkooppunt in de Benelux. Daarom kunnen wij passende service verlenen en al uw vragen beantwoorden.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de producten van Autostoeltje.nl? Graag helpen wij u op weg tijdens uw zoektocht naar een geschikte autostoel voor uw kind. Daarom bieden wij uitgebreide klantenservice. U kunt onder meer contact met ons opnemen door middel van WhatsApp, onze online chat of middels het contactformulier onderaan de pagina. Graag zijn wij u van dienst!  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »