Terug

Zitverhogers Groep 2/3 (van 15 tot 36 kg)

Zitverhogers Groep 2 en 3, Geschikt voor kinderen van 15-36 kg (Leeftijd ongeveer 3,5 tot 12 jaar).

Zitverhogers Groep 2/3 (van 15 tot 36 kg)

Zitverhogers Groep 2 en 3, Geschikt voor kinderen van 15-36 kg (Leeftijd ongeveer 3,5 tot 12 jaar).

Wat is het verschil tussen een kinderautostoel en zitverhogers? Ondanks het feit dat kinderautostoel zitverhogers verkocht worden als groep 2+3 autostoeltjes, verschillen deze wel degelijk van een echt autostoeltje. Het hangt er vooral vanaf of een zitverhoger is voorzien van een rugleuning. Want in dat geval begint het meer eigenschappen aan te nemen van een kinderautostoel. Het verschil vind je voornamelijk in de manier waarop uw kind bevestigd wordt maar ook de lengte, gewicht en leeftijd spelen een rol. Een kinderautostoel bestaat uit verschillende componenten waarmee het zowel op jonge leeftijd geschikt is als op latere leeftijd, wanneer enkel een zitverhoger nodig zodat de gordel goed over de heup loopt. Dat maakt Autostoeltje.nl een verantwoorde keuze als het gaat om de levensduur en kwaliteit van het product!

Wat zijn de regels m.b.t. zitverhogers in 2019?

De regels van kinderautostoel zitverhogers zijn aangescherpt in 2019. Tot 2017 mochten kinderen namelijk al vanaf 15 kilo in een zitverhoger in de auto. Kinderen konden daardoor soms al vanaf 2,5 jaar op een zitverhoger zonder rugleuning meereizen. Zeker wanneer het aankomt op kinderen staat veiligheid voorop en daarom zijn de regels aangepast. Kinderen mogen pas vanaf 22 kilo en 1,25 meter in een zitverhoger vervoerd worden. De zitverhogers groep 2+3 zijn geschikt voor 15 tot 36 kg (ongeveer 3,5 tot 12 jaar). Indien voorzien van rugleuning beschikken deze vaak over een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast beschikt een zitverhoger over armsteuntjes en bieden deze goede zijwaartse bescherming. Alle groep 2+3 autozitjes zijn ECE R44/04 getest en goedgekeurd. Autostoeltje.nl draagt veiligheid, comfort en plezier hoog in het vaandel!

Een product dat meerdere levensfases meegaat!

Wanneer welk autostoeltje, vraagt u zich af? Zolang uw kind zich nog in de jeugdfase bevindt zult u hem/haar gedurende deze periode veilig mee moeten kunnen nemen in de auto. Er zijn producten die speciaal afgestemd zijn op de veiligheid van het kind op bepaalde leeftijden. Zo kan uw kind nog een baby, peuter, kleuter óf op oudere leeftijd zijn en dient het product per leeftijdscategorie te verschillen vanwege lengte en gewicht. De kinderautostoel zitverhogers van Autostoeltje.nl zijn in enkele gevallen voorzien van een rugleuning die verwijderd kan worden. Zo tovert u een autostoeltje eenvoudig om tot zitverhoger wanneer uw kind een leeftijd bereikt waarop het minder bescherming nodig heeft! De kinderautostoel/zitverhoger van Autostoeltje.nl is daarmee een budgetvriendelijke en duurzame keuze.

Neem contact met ons op!

Autostoeltje.nl is exclusief importeur van Nania, Disney en Migo maar biedt ook merken als Ferrari en Ellermeyer. Weet u al waar u uw kindje in mee gaat nemen? Wanneer u vragen heeft helpen wij daar graag bij. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, maar ook kunt u gebruik maken van WhatsApp of onze online chat. Wij staan graag voor u klaar! 

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »