Terug

Baby autostoelen, een autostoel voor kinderen vanaf 0 jaar

baby autostoelen voor kinderen vanaf geboorte. Groep 0+ (0-13 kg) en Groep 0/1 (0-18 kg), plaatsing tegen de rijrichting in en getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 of ECE R129 goedkeuringseisen.

Baby autostoelen, een autostoel voor kinderen vanaf 0 jaar

Baby autostoelen

De categorie Baby Autostoel Groep 0 zijn autostoeltjes geschikt voor baby's vanaf 0 tot 13 kg. Dit is ongeveer totdat je kindje 1 jaar is. Deze autostoelen worden altijd tegen de rijrichting in in de auto geplaatst. 

Een Baby Autostoel Groep 0 wordt vaak ook gewoon een Maxi-Cosi genoemd. Maxi-Cosi is een producent van autostoelen die onder andere dus Groep 0 autostoeltjes maakt.

Meer keuze mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er vele keuze mogelijkheden in Baby autostoelen. Naast het traditionele Groep 0 autostoeltje (zeg maar de bak die je aan je arm kan hangen), zijn er ook autostoelen verkrijgbaar waar je kindje wat langer in kan vervoeren.

De wat meer traditionele Baby autostoel Groep 0 (van 0 tot 9 KG) en Groep 0+ (van 0 tot 13 KG) zijn vaak niet zo zwaar, kan eenvoudig uit de auto halen terwijl je kindje er nog in zit en zijn vaak ook op een kinderwagen vast te klikken.

Wij bieden naast deze traditionele autostoelen ook combinatie autostoelen aan. Deze autostoelen kan je veel langer gebruiken (tot wel 25 KG of ongeveer 4 jaar). Ook in deze autostoelen vervoer je je baby tegen de rijrichting in. Dit achterwaarts vervoeren van je kindje kan bij de ene autostoel wat langer dan bij de andere. Dit hangt af hoe het autostoeltje gekeurd is.

Bij de meeste autostoelen die geschikt zijn voor baby's vervoer je het kindje tot 13 KG achterwaarts. Daarna draai je de autostoel om en wordt je kind voorwaarts vervoerd.

Tegenwoordig zien we een steeds groter aanbod van i-Size autostoelen. Dit zijn Isofix autostoelen waarin je je kindje langer achterwaarts kan vervoeren.

Ruime keuze baby Autostoelen

Bij ons vind je autostoelen die geschikt zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Naast de traditionele Groep 0+ autostoelen vind je bij ons ook Groep 0 en 1 autostoelen (van 0 tot ongeveer 4 jaar) en zelfs Groep 0/1/2 autostoelen, welke je kan gebruiken tot dat je kindje 25 KG weegt.

De categorie Groep 0/1 zijn autostoeltjes geschikt voor kinderen van 0 tot 18 kg (tot ongeveer 4 jaar). Deze worden in eerste instantie tegen de rijrichting in geplaatst. Als het kindje wat ouder en zwaarder is kunnen deze autostoelen ook met de rijrichting mee geplaatst worden. Dit mag vanaf 9 kg maar wij raden aan om hier zo lang mogelijk mee te wachten. 

De Autostoel Groep 0/1/2 zijn autostoeltjes geschikt voor kinderen van 0 tot 25 KG. Wij houden hier ook ongeveer 4 jaar aan en is uitermate handig als je kindje nog goed in de autostoel past maar te groot is om in het tuigje te zitten.

Wij bieden diverse merken baby autostoelen van Nania, Ferrari, Disney en Migo aan. De verschillen van de baby autostoelen zitten hem in stofgebruik, extra kussens, bevestiging via de 3-punts autogordel of middels ISOfix aansluiting.

Alle baby autostoeltjes zijn getest en goedgekeurd volgens de wettelijke ECE R44/04 of de nieuwe UN R129 goedkeuringseisen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 135 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »