Terug

Kinderautostoel groep 2 en 3

Een autostoel groep 2 en 3 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 KG (van 3 tot ongeveer 12 jaar). Wij bieden een breed assortiment in diverse prijsklassen, van basic tot zeer luxe autostoelen.

Kinderautostoel groep 2 en 3

Een autostoel groep 2 en 3 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 KG (van 3 tot ongeveer 12 jaar). Wij bieden een breed assortiment in diverse prijsklassen, van basic tot zeer luxe autostoelen.

Naarmate de groei van uw kind vordert en hij/zij steeds een stap dichter bij volwassenheid komt zal het nodig zijn om een nieuwe autostoel aan te schaffen. Afgezien van het feit dat u uw kind zich net zoals volwassenen kunnen bevestigen met een 3-punts autogordel, is er daarbij nog genoeg ruimte om kinds te zijn. Want wanneer een kinderautostoel groep 2 en 3 nodig is? Op het moment dat uw kind een gewicht van 15 tot 36 KG (van 3 tot ongeveer 12 jaar) heeft. Op deze leeftijd staat comfort en veiligheid nog altijd voorop. Graag gaan wij dieper in op wanneer u welke kinderautostoel groep 2 en 3 nodig heeft en hoe wij in uw behoeften kunnen voorzien. Zo dragen wij ons steentje bij in uw zoektocht naar een geschikte autostoel om uw kind in mee te kunnen nemen!

Een autostoel die matcht op gebied van leeftijd, gewicht en interesses!

De interesses van kinderen lopen ver uiteen. Voor u als ouder zijnde is het echter vooral van belang om een autostoel aan te schaffen waar u uw kind veilig mee kunt vervoeren. Ook niet onbelangrijk is dat deze op gebied van comfort goed in elkaar steekt. De kinderautostoel groep 2 en 3 is geschikt voor de grotere kinderen. Deze autostoel zorgt er voor dat het kind hoger komt te zitten waardoor de autogordel goed over de heup loopt. Bovendien heeft de autostoel een rugleuning die zijdelingse steun biedt. Tenslotte heeft deze autostoel vaak een hoofdsteun en armsteuntjes die in hoogte te verstellen zijn. Maar niet alleen voor comfort en veiligheid koopt u uw autostoel bij Autostoeltje.nl. Tot ons assortiment behoort namelijk ook het merk Disney, met prints die het een stuk leuker maken om achterin de auto te zitten!

Een veilige autostoel die verkrijgbaar is in diverse prijsklassen

De regels m.b.t. een kinderautostoel groep 2 en 3 zijn simpel. Deze dient in orde te zijn op gebied van veiligheid. Daarom voldoen al onze autostoelen aan de Europese veiligheidseisen, waar o.a. de ECE R44/04 goedkeuringseisen toe behoren. Bovendien bieden wij merken als Nania, Disney en Migo aan waar wij exclusief importeur van zijn. U koopt daardoor rechtstreeks bij de fabrikant! Producten kennen wij door en door waardoor wij uitstekend in staat zijn om u van advies te voorzien. Per merk verschillen de prijsklassen, wat ons assortiment veelzijdig maakt. Nania is ongeacht budget geschikt voor iedereen, de Disney autostoelen zijn te vergelijken met Nania en Migo is ons luxemerk. Wij adviseren iedere ouder om in ieder geval een autostoel te kopen die veilig is. Autostoeltje.nl biedt daarnaast een breed assortiment dat toegankelijk is voor iedere ouder!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de producten van Autostoeltje.nl? Indien u uw keuze nog niet heeft gemaakt zijn wij er graag om u te helpen. U kunt ervoor kiezen om het contactformulier onderaan de pagina in te vullen, maar ook kunt u gebruik maken van WhatsApp of onze online chat. Graag staan wij voor u klaar!

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »