Terug

Peuter autostoeltjes groep 0/1/2

Een autostoel groep 0/1/2 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 0 tot 25 KG (van 0 tot ongeveer 4 jaar). Deze stoeltjes zijn handig in gebruik als het kindje te groot wordt voor het 5-punts gordeltje. Je zet je kindje dan vast met de 3-punts

Peuter autostoeltjes groep 0/1/2

Een autostoel groep 0/1/2 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 0 tot 25 KG (van 0 tot ongeveer 4 jaar). Deze stoeltjes zijn handig in gebruik als het kindje te groot wordt voor het 5-punts gordeltje. Je zet je kindje dan vast met de 3-punts

Aan de aankoop van een peuter autostoeltje gaat een weloverwogen keuze vooraf. Een peuter autostoeltje dient namelijk op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid volledig in orde te zijn. Al onze producten zijn ontwikkeld met het doel in deze behoeften te kunnen voorzien. Onze peuter autostoeltjes groep 0/1/2 doen dat vooral op het gebied van duurzaamheid. De autostoel groep 0/1/2 is namelijk geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 25 kg (ongeveer tot 4 jaar). Als uw kind hieruit gegroeid is kan deze in plaats van met het 5-puntstuigje vastgezet worden met behulp van de 3-punts gordel. Dit maakt een enkele investering voldoende om jaren plezier te hebben en uw kind veilig mee te kunnen vervoeren in de auto!

Peuter autostoeltjes groep 0/1/2 met hoog comfort!

Doordat deze peuter autostoeltjes in meerdere posities gekanteld kunnen worden, waaronder in een slaapstand, wordt het comfort van een autostoeltje vergroot. Daarnaast is deze voorzien van een uitneembare zitverkleiner, welke nog eens extra comfort biedt. Niet alleen zijn onze producten van hoge kwaliteit op het gebied van comfort, maar ook op het gebied van veiligheid. Dat heeft erin geresulteerd dat onze peuter autostoeltjes zowel voldoen aan de ECE R44/04 goedkeuringseisen als aan de Europese veiligheidseisen. Autostoel groep 0 (tot 13 kg) dient tegen de rijrichting in geplaatst te worden, in tegenstelling tot de autostoel groep 1/2, die geschikt is voor kinderen van 9 tot 25 kg. Tenslotte zijn de peuter autostoeltjes of door middel van de 3-puntsgordel, of door middel van het ISOFIX-systeem te bevestigen. De ideale keuze als het gaat om de levensduur van een autostoeltje en daardoor ook nog eens een kostenbesparende keuze.

Exclusief importeur van Nania, Disney en Migo

Doordat wij onze producten rechtstreeks inkopen van de fabrikant zijn wij als geen ander in staat om productinformatie te verschaffen. Wij dragen transparantie hoog in het vaandel en daarom zijn wij als exclusief importeur van Nania, Disney en Migo in staat om de nodige informatie met u te delen. Hierdoor weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Graag zijn onze medewerkers u van dienst en helpen deze u graag bij het vinden van een geschikt peuter autostoeltje!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Indien u interesse heeft in een peuter autostoeltje, helpen onze medewerkers u graag op weg bij het maken van een keuze. Bekijk hieronder ons assortiment peuter autostoeltjes groep 0/1/2. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, via WhatsApp of via onze online chat. Wij staan graag voor u klaar!

Lees meerSluiten

Filters

    Geen producten gevonden...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »