Terug

UITVERKOOP [BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN]

Peuter autostoelen Groep 0/1/2

Een autostoel groep 0/1/2 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 0 tot 25 KG (van 0 tot ongeveer 4 jaar). Deze stoeltjes zijn handig in gebruik als het kindje te groot wordt voor het 5-punts gordeltje. Je zet je kindje dan vast met de 3-punts

Peuter autostoelen Groep  0/1/2

Een autostoel groep 0/1/2 is geschikt voor voor kinderen met een gewicht van 0 tot 25 KG (van 0 tot ongeveer 4 jaar). Deze stoeltjes zijn handig in gebruik als het kindje te groot wordt voor het 5-punts gordeltje. Je zet je kindje dan vast met de 3-punts

Autostoel Groep 0/1/2

Een autostoel groep 0/1/2 is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 25 kg (ongeveer tot 4 jaar).

De autostoeltjes zijn eenvoudig te bevestigen met de 3-puntsgordel of via een Isofix bevestigingssysteem.

De meeste autostoelen die een goedkeuring voor zowel groep 0/1/2 zijn vergelijkbaar met de groep 0/1 autostoelen. Het verschil is dat je deze stoelen goed zijn gekeurd voor kinderen met een gewicht tot 25 kg.

Wel blijft de leeftijdsindicatie hetzelfde, van 0 tot ongeveer 4 jaar.

De autostoelen in groep 0/1/2 bieden de mogelijkheid om de oudere kindjes, als ze te lang zijn geworden voor het 5-punts tuigje, ze nog in dezelfde stoel te vervoeren. Ze worden dan vastgezet met behulp van de 3-punts gordel van de auto.

Dit is met name handig als de kindjes wat langer zijn waardoor ze niet meer goed in het tuigje passen. Als deze kindje dan nog veel slapen, dan is het handig dat je deze stoel nog wat langer kan gebruiken (en gebruik kan maken van de slaapstand).

Wijze van installatie

De autostoel groep 0 wordt veelal tot 13 KG tegen de rijrichting in in de auto geplaatst. De kijkrichting van je kindje is dan achterwaarts.

De autostoel groep 1/2 is geschikt voor kinderen vanaf 9 KG tot 25 KG. Het autostoeltje wordt dan met de rijrichting mee in de auto geplaatst. De kijkrichting van je kindje is dan voorwaarts.

Wij raden aan om het autostoeltje tot 13 KG tegen de rijrichting in te gebruiken. Vanaf 13 KG moet het zitje omgedraaid worden! 

Lees altijd aandachtig de meegeleverde gebruiksaanwijzing door. De wijze van gebruik kan nog wel eens verschillen per type.

Algemeen

De autostoeltjes zijn – afhankelijk van het gekozen model - voorzien van een uitneembare zitverkleiner welke extra comfort biedt.

Elke autostoel groep 0/1/2 in ons assortiment kan gekanteld worden in meerdere posities waaronder een slaapstand. Daarnaast heeft elk autostoeltje een intern 5-punts tuigje dat in hoogte is in te stellen en eenvoudig te verwijderen.

De bekleding is eenvoudig te verwijderen en tevens wasbaar. Wij raden aan om de hoes met een vochtige doek te reinigen ondanks dat wassen in de machine ook is toegestaan. De hoes van de autostoel is bewerkt met speciale brandvertragend materiaal. Was je deze hoes in de wasmachine, dan zal de hoes er snel minder fraai gaan uitzien.

Ons assortiment

Groep 0/1/2 autostoelen zijn vrij nieuw. Het huidige assortiment is nog niet zo breed als de traditionele autostoelen, maar autostoeltje.nl biedt al voldoende keuze hierin.

Alle autostoelen groep 0/1/2 zijn ontwikkeld en geproduceerd in Europa en voldoen aan de ECE R44/04 goedkeuringseisen.

Bekijk ons complete overzicht in de categorie Autostoel groep 0/1/2

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Autostoeltje.nl 8,7 / 10 - 156 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »