Terug

ISOFix autostoelen

ISOFix autostoelen

Bent u op zoek naar een autostoel die veilig op de achterbank vastgezet kan worden? ISOFix is een gestandaardiseerd bevestigingssysteem waarmee het autostoeltje, in plaats van met de gordel, door middel van ISOFix-ankers wordt vastgezet. Afhankelijk van uw auto, ondersteunt uw auto in de meeste gevallen het ISOFix bevestigingssysteem en kan u een daarvoor geschikte autostoel kopen bij Autostoeltje.nl. Wanneer u een ISOFix autostoel koopt wordt deze door meerdere punten bevestigd en neemt u uw kind gegarandeerd op de meest veilige manier  mee in de auto. Autostoeltje.nl biedt veel keuze in ISOFix autostoelen van merken als Nania, Disney, Ferrari en Migo.

Hoe ISOFix autostoelen bijdragen aan veiligheid

Er zijn verschillende ISOFix-punten waarop u een autostoel kan bevestigen. Aan de ene kant is er de Top Tether en aan de andere kant is er de afsteunpoot. Beide systemen worden ondersteund door ons productaanbod. Bij een Top Tether systeem wordt de autostoel bevestigd aan een ankerpunt in de kofferbak of achterop de rugleuning van de stoel. Bij een afsteunpoot wordt de autostoel ondersteund door middel van een poot op de vloer. Hierbij is het belangrijk dat u rekening houdt met een eventuele bergingsruimte. Het kan zijn dat deze niet stevig genoeg is en in dat geval moet u het op de bodem van de bergingsruimte bevestigen. Wanneer u uw kind op een veilige manier wilt vervoeren schaft u dus een ISOFix autostoel aan!

Aanbod ISOFix autostoelen

Ons ruime aanbod autostoelen bestaat onder meer uit ISOFix autostoelen. Autostoeltje.nl draagt veiligheid hoog in het vaandel en daarom kunt u uitstekend bij ons terecht voor een ISOFix autostoel. Alle autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidseisen en wij zijn exclusief importeur van Nania, Disney en Migo in de Benelux. Dat betekent dat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Daardoor kunnen wij rechtstreeks fabrieksgarantie bieden en kennen wij onze producten door en door.

Uitgebreide klantenservice

Heeft u interesse in de producten van Autostoeltje.nl? Dan kunt u onze producten eenvoudig bestellen via onze webshop. Heeft u vragen m.b.t. onze producten? U kunt contact met ons opnemen door middel van WhatsApp, onze online chat en via het contactformulier onderaan deze pagina. De medewerkers van Autostoeltje.nl helpen u graag op weg bij het kiezen van een geschikte autostoel!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »