Terug

Over ons

autostoeltje.nl webshop van Ellermeyer

Over ons

Autostoeltje.nl is handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. en tevens de officiële webshop van Nania in de Benelux.

Ellermeyer is een echt familie bedrijf dat is opgericht in 1948, destijds onder de naam Ellermeijer & Brouwer. Wij vinden onze oorsprong in de automotive techniek, pas in de jaren 70 en 80 werden onze activiteiten uitgebreid de start van de distributie van autoaccessoires, autokinderzitjes en andere mobiliteits oplossingen voor kinderen.

Sinds 2018 zijn de distributie activiteiten ondergebracht in een aparte onderneming Ellermeyer Trading B.V. om zo beter op de steeds veranderende behoeftes van zowel klant als consument in te kunnen spelen.

Al onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij controleren wij continu of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.

Meer over ons weten, kijken dan ook eens op www.ellermeyertrading.nl

Breed assortiment autostoelen

Wij bieden een breed assortiment dat voornamelijk gericht is op online verkoop van autostoeltjes voor baby's en kinderen. 

Enkele bekende merken in ons assortiment zijn de autostoeltjes van Nania, Ferrari, Disney en Migo. 

Non nonsense autostoelen gericht op de zeer uiteenlopende wensen van de ouders, waarbij veiligheid voorop staat.

Elk autostoeltje in ons assortiment wordt in Europa ontworpen en geproduceerd. De autostoelen voldoen aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 en (deels)aan de nieuwe ECE R129 goedkeuringseisen (onder andere i-Size).

Ook wordt er door onze partners en toeleveranciers samengewerkt met het Duitse ADAC om de veiligheid van de kinderzitjes naar een nog hoger niveau te brengen. Onze collectie biedt autostoeltjes voor alle leeftijden, vanaf 0 tot 12 jaar!

In de webshop vindt u alle beschikbare autostoelen. Tevens vindt u regelmatig aanbiedingen van goedkope autostoelen die binnenkort worden vervangen voor een nieuwe collectie.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u ons het beste bereiken per mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag en/of opmerking beantwoorden. 

Tijdens werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 - 12.00u en 13.00-17.00u
Tel. +31 (0)85 - 06 00 891 (buiten deze tijden graag contact via de e-mail).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Autostoeltje.nl 8,6 / 10 - 162 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »