Hardlopers

Onze populairste autostoelen

Nieuw toegevoegd aan collectie

Autostoeltje.nl

Een autostoel kopen

Autostoeltje.nl is een handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. Wij zijn exclusief importeur van de merken Nania, Disney en Migo voor de Benelux.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van onze autostoelen. Naast de verkoop aan de (baby)vakhandel verkopen wij onze autostoeltjes ook direct via onze webshop. Hierdoor krijgen wij directe feedback van de vaders, moeders en opa's en oma's die onze autostoeltjes dagelijks gebruiken.

Bent u van plan om een autostoel te kopen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Onze filosofie is dat een veiligheidsproduct als een autostoeltje niet duur hoort hoort te zijn. Iedereen die zijn kindje in de auto wil vervoeren moet een veilig betaalbaar autostoeltje kunnen kopen.

Doordat onze merken wereldwijd verkocht worden zijn wij in staat veel van onze kosten laag te houden waardoor wij in staat zijn onze autostoelen scherp aan te bieden.

Koopt u bij ons een autostoeltje, dan koopt u rechtstreeks bij de Nederlandse importeur en indirect dus rechtstreeks bij de fabrikant.

Dit brengt een aantal extra voordelen met zich mee:

 • Wij kennen alle artikelen door en door
 • We zijn in staat om uitgebreide en snelle service te verlenen
 • We bieden altijd scherpe prijzen
 • Garantie wordt direct door de juiste personen afgehandeld.

Onze producten komen rechtstreeks uit het centrale magazijn in Nederland of zelfs rechtstreeks bij de fabrikant in Frankrijk vandaan.

Meer weten over waar de autostoeltjes van ons vandaan komen? Lees dan ons blog over Team-tex, de fabrikant van onze autostoelen.

Veiligheid autostoeltje

Uw kindje is tijdens de autorit kwetsbaar. Het is daarom van belang dat u een veilig autostoeltje gebruikt dat uw kindje goede veiligheid biedt wanneer u met de auto onderweg bent.

Het Duitse ADAC test jaarlijks vele autostoeltjes op gebruiksgemak en veiligheid. Ook de autostoelen van Nania, Disney en Migo worden jaarlijks veelal getest. Door te samenwerken met deze organisatie en de testresultaten goed te analyseren zijn we in staat veilige autostoelen te ontwikkelen welke voldoen aan de laatste wettelijke Europese richtlijnen.

Alle autostoeltjes die wij aanbieden voldoen aan de laatste goedkeuringseisen ECE R44/04 en UN R129 (I-Size).

Welk autostoeltje kopen?

Als u een autostoel gaat kopen dan kunt u bij ons terecht voor zowel Isofix autostoelen, autostoelen die in de 3-puntsgordel worden bevestigd en i-Size autostoelen, waarbij meer wordt uitgegaan van lengte dan van het gewicht van een kindje.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste autostoeltje.

De autostoeltjes verdelen wij in verschillende categorieën welke weer onderverdeeld zijn in verschillende leeftijdsgroepen:

Autostoel Baby

Autostoel Peuter

 • Autostoel Groep 1: geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg (ongeveer van 1 tot 4 jaar)

Kinderautostoelen

 • Autostoel Groep 2: geschikt voor kinderen van 15 tot 25 kg (ongeveer van 3 tot 6 jaar)
 • Autostoel Groep 3:geschikt voor kinderen van 22 tot 36 kg (ongeveer van 6 tot 12 jaar)

Meegroei autostoelen

 • Autostoel Groep 1/2/3: zoals de omschrijving al doet vermoeden zijn dit autostoeltjes die zo zijn gemaakt dat ze zijn goedgekeurd voor meerdere leeftijdsgroepen. Deze meegroei autostoelen zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg.

Naast Groep 1/2/3 heb je bijvoorbeeld ook Groep 0/1 en Groep 0/1/2 autostoeltjes.

Gewicht of lengte

De hierboven genoemde leeftijdsgroepen zijn ingedeeld op het gewicht van het kindje. Deze indeling is wettelijk bepaald en zijn vastgelegd in de Europese goedkeuringsnorm ECE R44/04.

Tegenwoordig zijn er ook kinderzitjes verkrijgbaar waarbij er minder naar gewicht, maar meer naar lengte wordt gekeken. Deze stoeltjes vallen onder een andere goedkeuring, namelijk de nieuwe UN R129 (in de volksmond ook wel i-Size genoemd). Deze relatief nieuwe normering is nog vol op in ontwikkeling. De eerste stoelen die aan deze goedkeuring voldoen zijn reeds op de markt aanwezig. Ook bij Autostoeltje.nl kunt u al een i-Size goedgekeurd autostoeltje kopen.

Diverse Merken autostoelen

Wij bieden alleen merken aan uit onze eigen fabriek. In de Benelux verkopen wij de merken Nania, Disney en Migo.

De Nania autostoeltjes laten zich het beste omschrijven als veilig, en bereikbaar voor elk gezin en voor elk budget. Een van de doelstellingen van Nania is dat een autostoel in eerste instantie veiligheid moet bieden en dat het voor iedereen verkrijgbaar moet zijn.

De Disney autostoelen zijn vergelijkbaar met de Nania autostoelen maar met een door Disney goedgekeurd ontwerp. Naast de traditionele karakters als Mickey, Minnie, Cars en Prinsessen bieden we ook veelal zeer actuele karakters aan zoals Frozen. Binnenkort verwachten wij ook nieuwe autostoelen met Paw Patrol ontwerp.

Migo is ons luxe merk. Deze autostoelen zijn over het algemeen wat duurder, zijn meer technisch, hebben meer “toeters en bellen” en de gebruikte stoffen zijn van hoogwaardigere kwaliteit.

Online een autostoeltje kopen

Wij bezorgen onze autostoeltje zowel in Nederland als in België. In Nederland bezorgen we alle bestellingen tot ongeveer 13.00 uur de volgende dag uit, voor onze Belgische klanten hanteren we een levertijd van 2 werkdagen

Via de betaalprovider Mollie bieden wij uitgebreide en veilige betaalmogelijkheden.

Voor het juist versturen van uw bestelling vragen wij enkele noodzakelijke persoonlijke gegevens. Deze gebruiken wij alleen voor het juist versturen van uw bestelling en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Het is mogelijk om een account aan te maken of als “gast” af te rekenen. Indien u een account aanmaakt kunt u altijd opnieuw inloggen om de status van uw order te bekijken, de betaling op een later moment af te ronden of eenvoudig een retour aan te melden.

Wij zetten alle beschikbare informatie van onze producten online. Mocht u desondanks informatie missen of vragen hebben, dan staan wij u altijd graag te woord.

Onze medewerkers helpen u graag verder met het kopen van het juiste autostoeltje.

Nieuws

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »