Terug

Groot aanbod autostoeltjes. Snel en gratis geleverd uit voorraad

Autostoeltje.nl biedt een breed aanbod veilige en goedkope autostoeltjes. Snel en gratis geleverd uit voorraad. Bij ons vind je voor alle leeftijden isofix autostoeltjes, autostoelen groep 1, autostoelen groep 2 en autostoeltjes groep 1/2/3 van diverse me

Groot aanbod autostoeltjes. Snel en gratis geleverd uit voorraad

Autostoeltjes

Autostoeltje.nl heeft een breed assortiment autostoeltjes voor alle leeftijden. U vindt bij ons een autostoeltje voor uwBaby, peuter, kleuter of meegroei autostoelen.

Uw kindje is tijdens de autorit kwetsbaar. Het is daarom van belang dat u een geschikt autostoeltje gebruikt dat voldoet aan de huidige veiligheidseisen en keurmerken.

Alle autostoeltjes die wij aanbieden voldoen aan de laatste goedkeuringseisen ECE R44/04 en ECE R129 (I-Size). 

Hou bij het kiezen van het juiste autostoeltje rekening met de lengte en het gewicht van je kindje. Alle autostoelen zijn onder te verdelen in gewicht categorieën. De leeftijden die we erbij vermelden zijn een indicatie. 

leeftijdscategorieen autostoeltjes

Wij bieden autostoeltjes in de volgende leeftijdscategorieen:

 • Autostoelen Groep 0+ (0-13 kg): baby autostoeltjes, geschikt voor pasgeborene tot ongeveer 1 jaar
 • Autostoel Groep 0 en 1 (0-18 kg): autostoeltjes geschikt voor baby's en peuters. Voor kinderen van 0 tot ongeveer 4 jaar.
 • Autostoelen groep 1 (9-18 kg): dit type autostoeltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 tot ongeveer 4 jaar.
 • Autostoelen Groep 0/1/2 (0-25 kg): autostoeltjes geschikt voor baby en de grotere Peuter tot ongeveer 6 jaar.
 • Autostoelen groep 2 en 3 (15-36 kg): Dit zijn veelal autostoeltjes met een rugleuning waarbij het kindje al vast zit in de autogordel. Geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar.
 • Zitverhogers groep 2 en 3 (15-36 kg): De zitverhogers zijn goedgekeurd voor kinderen van 15 tot 36 kg. Dit is ongeveer vanaf 3 jaar. Wij raden echter aan de zitverhogers pas te gebruiken als het kindje minimaal 25 kg weegt. Voor kinderen vanaf 15 kg raden wij een autostoel groep 2/3 aan (zitverhoger inclusief rugleuning).
 • Autostoelen groep 1/2/3 (9-36 kg): Deze zogenoemde meegroei autostoelen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot 12 jaar. Deze kinderzitjes gaan langere tijd mee. Een nadeel van dit soort zitjes is het ontbreken van een slaapstand waardoor de stoel minder geschikt is voor kinderen die slapen bij reizen over langere afstanden.

Installeren van autostoeltjes

Naast keuze in gewicht een leeftijd is er ook keuze in diverse type autostoeltjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bevestigingswijze in de auto. Autostoelen worden bevestigd met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts autogordel of in de ISOfix aansluitingen van de auto. Autostoeltje.nl biedt zowel isofix autostoeltjes als autostoeltjes geschikt voor de 3-punts gordel aan.

Ook spelen prijs, ontwerp en design uiteraard een belangrijke rol bij de aanschaf van een autostoeltje.

Autostoeltje.nl biedt een breed assortiment autostoelen van meerdere merken zoals Nania, Ferrari, Disney en Migo

Alle autostoeltjes zijn universeel goedgekeurd. Dit betekent dat ze in principe in elke auto zouden moeten passen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit echter niet altijd het geval is. Bij twijfel bij de aanschaf van autostoeltjes kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »