Terug

Stoelverkleiner autostoel Groep 0 en 1

Deze handige autostoelverkleiner van Nania zijn geschikt voor in de autostoel Maxim, Driver of Cosmo. Naast dat een kussen extra comfort biedt is het ook als verkleiner erg handig voor kindjes die nog wat kleiner zijn.

Stoelverkleiner autostoel Groep 0 en 1

Deze handige autostoelverkleiner van Nania zijn geschikt voor in de autostoel Maxim, Driver of Cosmo. Naast dat een kussen extra comfort biedt is het ook als verkleiner erg handig voor kindjes die nog wat kleiner zijn.

Een peuter stoelverkleiner Groep 0/1 kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Heeft u een autostoeltje gekocht waarvan de zitting wat groter is? Dan kan het voor een peuter die nog wat kleiner is handig zijn in een stoelverkleiner te zitten. Niet alleen is een stoelverkleiner functioneel, maar ook bieden deze verhogen deze het comfort van een autostoeltje. Vooral als u uw kind mee neemt bij het rijden van langere afstanden is het belangrijk dat een autostoeltje op het gebied van comfort in orde is. Graag adviseren de medewerkers van Autostoeltje.nl u bij de aanschaf van een peuter stoelverkleiner groep 0/1!

Nania autostoelverkleiner

Tot ons assortiment behoren onder andere de merken Nania en Disney. Bij onze autostoelverkleiner wordt het beste van twee werelden bij elkaar gebracht. De autostoel verkleinkussens verkopen wij onder merknaam Nania, welke verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en prints. Prints met Disney figuren als Mickey en Minnie, maar ook actuele figuren zoals die van Frozen zijn van de partij. Omdat niet alleen comfort, maar ook plezier belangrijk is behoort de peuter stoelverkleiner groep 0/1 ook tot ons assortiment. De autostoelverkleiner zijn bestemd om te gebruiken voor de autostoelen van Nania en zijn geschikt voor modellen Maxim, Driver en Cosmo.

Accessoires die voor maximale comfort te zorgen

Om welke reden u ook een peuter stoelverkleiner groep 0/1 koopt, deze zal altijd van pas komen. Een autostoelverkleiner zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw kind optimaal in het autostoeltje past, maar ook verhoogt deze de mate van comfort. Om altijd zeker te zijn van een autostoel die aan uw behoeften doet, bieden we daarom ook optionele accessoires aan om uw autostoel aan te passen op de lengte van uw kind. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het kiezen van geschikte accessoires voor uw autostoeltje. Heeft u nog geen autostoeltje in bezit maar bent u daar wel naar op zoek? Wellicht dat een van de bijpassende autostoeltjes een optie is. Alhoewel de verkleinkussens universeel zijn raden wij u aan om een keuze te maken uit een van onze Uni Zwarte autostoelen:

  • Nania Maxim Shadow (geschikt voor kinderen vanaf 0 tot ongeveer 4 jaar)
  • Nania Cosmo Shadow (geschikt voor kinderen vanaf 0 tot 4 jaar)
  • Nania Racer Shadow (geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 12 jaar)

Omdat de peuter stoelverkleiner groep 0/1 en de Uni Zwarte autostoelen perfect samen gaan, kunt u deze volledig naar eigen wens samenstellen. Daarnaast is het vaak zo dat deze productcombinatie voorzien wordt van een leuke korting. Om deze niet mis te lopen adviseren wij u goed uit te kijken naar productpagina’s die vermeld staan onder de naam Combi Deals.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een peuter stoelverkleiner groep 0/1? Graag helpen wij u op weg bij het maken van een juiste keuze. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, of via WhatsApp of via onze online chat. Graag staan wij voor u klaar!

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »