Terug

Migo

Migo

Migo is een nieuw vooruitstrevend merk met autostoelten voor alle leeftijdsgroepen. De autostoeltjes zijn in samenwerking met het Duitse ADAC (de Duitse ANWB) continu getest op veiligheid waardoor elk Migo autokinderzitje de strengste testen en goedkeuringseisen eenvoudig doorstaat.

Het Duitse ADAC heeft een test ontwikkeld waarbij men oander andere met veel hogere snelheden test dan dat wettelijk is vastgesteld in de ECE R44/04 goedkeuringseisen. Alle Migo autostoeltjes worden in Europa ontworpen en geproduceerd waardoor de autostoeltjes goed afgestemd zijn op Europese kinderen. 

Het is dan ook niet vreemd dat Migo autostoeltjes in 2014 als beste zijn gestest door de ANWB. Migo autostoeltje beste getest door ANWB


Wat maakt de Migo autostoeltjes uniek?

Alle autostoeltjes van Migo kunnen standaard in de 3-punts autogordel worden bevestigd.

Het Migo SOLAR ISOFIX PLATFORM maakt echter deze zitjes uniek.
Als enige merk is het erin geslaagd dat hetmogelijk is om elk Migo autostoeltje op ditzelfde Isofix platform te monteren. Is je kindje uit de autostoel gegroeid, dan hoef je dus niet opnieuw weer een duur isofix systeem aan te schaffen. Dit systeem heb je immers al (optioneel) aangeschaft bij de aankoop van de eerste Migo autostoel.

Doordat het Solar Isofix platform een circelvormige bevestiging heeft, kan je elk Migo autostoeltje met een simpele handbeweging draaien terwijl het zitje bevestigd blijft in de auto. Op deze manier is het mogelijk dat je het Migo autostoeltje naar de deuropening toedraait zodat je eenvoudig je kindje in het zitje kan plaatsen en makkelijk het tuigje strak kan trekken. Als je kindje dan eenmaal goed in de autostoel zit, dan draai je de autostoel weer eenvoudig vast.

Naast autostoeltjes biedt Migo ook een aantal handige kinderwagens en Buggy's waar je eenvoudig je Migo autostoeltje op bevestigd!

Kortom, Migo autostoeltjes bieden:

 • Autostoeltjes voor elke leeftijdsgroep (Groep 0+ , groep 1 en groep 2/3)
 • Slechts eenmalig investeren in ISOFIX systeem
 • Handige draaitechniek om eenvoudig je kind in de autostoel te bevestigen
 • Gebruik van hoogwaardige stoffen
 • Als beste getest door de ANWB.


Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Autostoeltje.nl 8,5 / 10 - 317 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »