Gratis verzending vanaf 25,00
Tot 13:00 dezelfde dag verzonden
Afrekenen in veilige omgeving
Klantenservice via Whatsapp of Chat

Autostoelen voor kinderen vanaf 3 jaar

Kinderautostoelen geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Deze autostoelen vallen in de leeftijdscategorie Groep 2 en 3 en zijn geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Onder groep 2 en 3 autostoelen verstaan wij ook de zitverhogers.

Groep 2 en 3 (van 15 tot 36 kg)

Groep 2 en 3 (van 15 tot 36 kg)

Zitverhogers 15 tot 36 kg

Zitverhogers 15 tot 36 kg

Kinderautostoelen

Kinderautostoelen zijn autostoeltje geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Deze autostoelen vallen in de leeftijdscategorie Groep 2 en 3 en zijn geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg.

Kinderautostoeltjes zijn veelal zitverhogers met of zonder een rugleuning. Bij dit soort type autostoel zitje je kindje vast in de 3-punts autogordel van de auto zelf. 

Wij raden altijd aan om een autostoel met rugleuning te kopen. Deze stoelen bieden een veel betere zijwaartse bescherming. Ook kan je kindje daar lekker tegen leunen als ze een beetje moe beginnen te worden. 

Overweeg je een autostoel zonder rugleuning - een zitverhoger - dan adviseren wij je deze pas te gebruiken als je kindje boven de 22 kg weegt. Ondanks dat dit soort autostoelen goedgekeurd zijn voor groep 2 én 3 (15 tot 36 kg), is uit diverse tests gebleken dat het een stuk veiliger is als je dit soort autostoelen pas gebruikt vanaf 22 kg (groep 3).

Ook de kinderautostoelen zijn leverbaar in diverse Merken zoals Nania, Migo, Ferrari en Disney.

Tevens zijn er veel keuze mogelijkheden. Zo zijn er autostoelen waar je de rugleuning van kan verwijderen zodat je deze later alsnog als zitverhoger kan gebruiken.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf 25,00
Tot 13:00 dezelfde dag verzonden
Afrekenen in veilige omgeving
Klantenservice via Whatsapp of Chat